29 januar 2008

Jerlev

Jeg har nu endelig fået opdateret fotoalbummet med billeder fra Jerlev.

Vi fik nøglen til huset igår, og i dag kommer smeden og i morgen elektrikeren og gør deres færdigt.

27 januar 2008

Strikkecafe og Jerlev

Jeg var igår sammen med Pia C. på strikkecafe i Vejle. Her fik jeg en snak med Marianne (ekspedient i forretningen hvor cafeen bliver holdt) om Gloria.

For snart 2 uger siden fik jeg lavet strikkeprøve og startet på Gloria, og ud fra strikkeprøven skulle jeg strikke på p. 3½ og ikke 4 som i opskriften. Men efter vores snak igår, kom vi frem til at jeg hellere må starte forfra og så strikke den på p. 4, da hun sagde den hellere må være for stor end lige til stregen (hvis I forstår hvad jeg mener). Heldigvis er jeg ikke nået ret langt, da jeg lige havde og stadig har noget, der lige skal laves færdigt først.

I aftes til håndboldkampen fik jeg syet den sidste barselsgave sammen, og jeg nåede også et pænt stykke videre på halstørklædet til Rasmus. Så nu er der håb om at han får det denne vinter.

På mandag får vi nøglen til vores nye hus, så det bliver dejligt. Vi fik i fredags lov til af tømmeren, at sætte nogle kasser ind i soveværelset, da han er færdig der. Bare vi ikke satte dem foran kontakterne, da elektrikeren ikke er helt færdig. VVS'eren mangler også lige at blive færdig.

Heldigvis kommer min søster og svoger og hjælper med at pakke på fredag, da vi skal flytte lørdag.

Frank fik lavet lys i carporten igår sammen med sin far.

25 januar 2008

The Silent Knitter

Kære Hanne

Som andre før jeg har skrevet, er du blevet tavs. Og som andre før jeg har skrevet, er du allerede savnet. For savne dig, det gør jeg.

Æret være dit minde.

20 januar 2008

Giraffen

Her ser I giraffen som jeg har fået af Frank i fødselsdagsgave. Jeg synes simpelthen han har sådan et pussigt ansigtsudtryk.

Når og hvis det lykkedes kommer der også en video med den.

Hannes tæppe

Som nogle måske har set, er Hannes fine tæppe, som vi strikkede til hende, da vi var til hendes fødselsdag blevet færdig.

Det var også dejligt at læse at Hanne nu har det bedre efter at være kommet på Hospice.

Det hele kan ses og læses her.

19 januar 2008

I onsdags...

syntes jeg det var en rigtig træls dag. Jeg læste nemlig at Hanne V. var kommet på hospice, det er synd for hende.

Jeg er ikke god til at takle den slags nyheder, og da jeg var på arbejde, da jeg fandt ud af det med Hanne, bad jeg om at måtte få fri resten af dagen.

Når den slags sker, får jeg ædeflip. Det er for mig en "naturlov", men da jeg synes jeg ville forkæle mig selv lidt, gik jeg i gang med at lave strikkeprøve på Gloria. Jeg fik da også startet, så derfor kan der nu under WIP ses Gloria.

Om aftnen havde jeg besøg af Pia C. og vi havde et par rigtig hyggelige timer med strik, men nok mest med snak. Det bliver ikke sidste gang det sker, heller ikke selv om jeg flytter til Jerlev om 14 dage.

Vi er i dag begyndt at pakke, sortere og smide ud. Indtil nu er hele 4 sorte sækker med tøj og sko blevet sendt til genbrug. 2 lamper er endt i det nye hus, selv om vi officielt ikke har overtaget det endnu, men sådan at vi kan have lys når vi kommer forbi, og ser hvordan det går.

Økonomien er der også kommet styr på, så nu kan jeg i hvert fald sove godt om natten. Hader når der ikke styr på den del af mit liv, så skide værre med at jeg måske ikke har ret mange penge, bare jeg ved hvad jeg har at leve for.

Jeg har lige besluttet, at jeg vil trævle mit Feather and Fan tæppe op. Det skal hækles, og da jeg ikke lige er så meget til det, vil jeg i stedet strikke et Cabin Log tæppe. Det bliver i rester af strømpegarn.

12 januar 2008

Jeg kan ikke...

beslutte mig til om jeg skal melde mig til brug af dit garnlager 2008.

Der er nemlig ikke så strenge regler som sidste år, jeg skal selv sætte grænserne. Og jeg ved jo jeg har rygrad som en regnorm.

Men måske skulle jeg melde mig, for så kan det være jeg bedre kan lade være med at købe garn.

Jeg tror sgu jeg gør det. Puha.

Men hvilke regler skal jeg sætte op for mig selv.

  1. jeg har indkøbsforbud i 3 mdr. fra i dag - 12. januar 2008
  2. jeg må kun købe garn ved Strikkefestivalen 2008
  3. hvis jeg alligevel køber garn, bliver min straf forlænget med 1 mdr.
  4. jeg vil forsøge at forlænge med 3 mdr. ad gangen, hvis de første 3 mdr. lykkes
  5. jeg må få alt det garn foræret, som folk vil give mig, jeg må dog ikke få nogle til at købe for mig, det er snyd!

Mon ikke jeg godt kan overholde disse enkle regler.

07 januar 2008

Tillykke Hanne

I dag har Hanne fødselsdag, og jeg var så heldig, at være med til at fejre hende igår.

Så Hanne endnu engang tillykke og tak fordi jeg måtte være med til at fejre dig.

04 januar 2008

12 projekter 2008

Jeg har meldt mig til flg. gruppe under Flickr - 12 projekter 2008.

Mon det jeg blev færdig med den 1. januar tæller, det gør det, har jeg lige bestemt.

Jeg blev opmærksom på gruppen på Lene Sophies blog.

01 januar 2008

Årets første strikketøj

Jeg er lige blevet færdig med årets første strikketøj. Jeg kan desværre ikke røbe hvad det er, da det er en gave. Men jeg kunne simpelthen ikke nå at blive færdig igår, så derfor tæller det med her i det nye år.