21 november 2009

Tigersokker

Jeg blev forleden færdig med disse tigersokker. De er nr. 2 i rækken af tigersokker.

Jeg har lavet et par til Casper (str. 34) og et par til Tobias (str. 28).

Så nu sker der heldigvis igen noget på en ufo, nemlig dominosjalet, hvor jeg er næsten halvt færdig nu. Der er stadig lang vej igen, og måske finder jeg på at strikke på noget anden indimellem.

Jeg har jo stadig drømmen om, at blive færdig med mine ufoer.

I aftes var vi på besøg hos en god veninde. Vi havde ikke set hinanden siden Frank og jeg holdt vores fælles fødselsdag i august. Hun havde lavet lækker mad (mørbrad, ovnkartofler, broccoli, sauce og rødbedesalat). Til kaffen fik vi hjemmelavet kage, bagt af hjemmeavlede brombær og med et låg med bl.a. kokos. Mums, den smagte godt.

Snakken gik livligt i mange timer, så vi fik slet ikke set finalen på Vild med dans. Heldigvis kunne vi på tekst-tv læse, at det par, vi har holdt med hele vejen, vandt.

I morgen er der julemarked i Jerlev Forsamlingshus, så det vil vi besøge. Det kunne jo være vi fandt en adventskrans/dekoration, som kunne bruges.

15 november 2009

Jannies sjal

Nu fik jeg endelig taget mig sammen til at vise jer billedet af Jannies sjal.

Lige nu er jeg i gang med sokkerne til Tobias. Jeg har lige slået op til nr. 2. De strikkes i str. 28/29 i Tiger fra Opal. Jeg har lavet et par magen til til Casper, selvfølgelig bare større.

Jeg skulle have været til strik-in hos Annette, men desværre har hun aflyst, da hun er blevet syg. Det er synd for hende, men træls for alle os, som havde glædet os til at komme. Det er altid så hyggeligt. Håber hun gentager successen til marts, som hun har lovet på skrift. Ja Annette, nu hænger du på den!

Frank købte igår en dagslyslampe til mig. De havde en ny model i Bilka til kr. 399 - ellers koster sådan nogle ca. 1500 kr., så det skal prøves. Det skulle gerne hjælpe på min evige træthed. Jeg falder i søvn (siddende) i sofaen hver dag, når jeg kommer hjem fra arbejde, og det uanset om jeg har haft travlt på arbejde eller ej. Jeg skal sidde med den ½ time hver dag.

Jeg er begyndt at læse mere. Når Frank sover eller ikke er hjemme, læser jeg i stedet for at strikke! F.ex. har jeg ca. ½ time om morgen, inden jeg skal på arbejde. Jeg læser jo næsten altid i min frokostpause, da jeg som oftest sidder alene. Og ved I hvad, jeg nyder det. Den fred og ro det giver. Jeg nyder da også, når jeg holder frokost med mine kolleger.

07 november 2009

Vest + sjal

Jeg blev i den forgangne uge færdig med vesten til svigermor.

Jeg er nu i gang med et par sokker til Casper i tigergarn fra Opal. Der skal så også lige laves et par til lillebror Tobias.

Jeg skulle gerne være færdig til vi skal på besøg hos min bror, men der er heldigvis lang tid til.

Jeg er jo også blevet færdig med sjalet til Jannie, og det er nu afsendt, da hun har fødselsdag på mandag. Så Jannie, hvis du modtager det i dag lørdag, må du altså ikke åbne pakken før på mandag.

01 november 2009

Mathilde

Her har I så Mathilde, som er en rigtig lille prinsesse. Hun blev født den 25. okt. 2009, vejede 4350 gr. og var 53 cm lang. Jeg er gran-faster til hende.

Jeg har strikket Fiona, 1 gul trøje og 1 grøn trøje til hende.

Så nu skal hun nok blive en fin lille dame.