18 oktober 2013

Tæppe i oldemorsfirkanter

Her er tæppet i oldemorsfirkanter lavet i Kauni til Frank.

Sokker

Så blev jeg færdig med sokkerne til vores nye genboer. 6 par blev det til. Jeg har brugt et ngl. garn pr. person, så børnene får 2 par hver.



10 oktober 2013

Degnen

Efter adskillige strikkeprøver er jeg nu endelig kommet i gang med Degnen.

Den bliver strikket i Højlands Lammeuld fra garnudsalg.dk. Farverne hedder "Sorten Muld" og "Mørk Kornblomst".

Vi er nu færdige med at rokere om i haven. Sommerfuglebuskene og fjerbuskene er nu flyttet. Til november skal der plantes blodbøg som hæk rundt ved terrasserne i håbet om, at vi så kan få noget læ.

08 oktober 2013

Haven og Degnen

I morges blev der lavet strikkeprøve til Degnen af Annette Danielsen fra hæftet "Kun for mænd". Frank vil gerne have denne sweater, og jeg har 2 cones i blå og (tror jeg) sort fra Garnudsalg.dk. Så nu skal den laves til Frank i julegave.

I dag har vi haft besøg af svigerforældrene. Vi har lavet 3 cirkler i græsplænen. I de 2 er der plantet sommerfuglebuske. Vi har haft dem stående i 5 år, men synes stadig ikke de gav læ på terrassen. Så nu er de flyttet. I den sidste skal vores fjerbuske stå. Vi skal have plantet hæk omkring terrasserne i håbet om at der så bliver lidt læ. Vi kan næsten ikke bruge den store terrasse pga. blæsten, som kommer lige fra vest. Vi vil have plantet blodbøg som hæk for at give lidt farve i haven. Ellers har vi kun græs, da vi ikke er til havearbejde. Frank fordi han ikke kan, og jeg fordi det ikke interesserer mig synderligt. 😊

I aften skal vi i Skyttehuset og have noget godt at spise og høre et foredrag med Thomas Evers Poulsen. Det glæder vi os til. Vi skal bare lige huske at optage "Den store bagedyst", da det jo er finalen i aften.

07 oktober 2013

Tæppe

Så blev tæppet færdigt. Veninden havde heldigvis noget garn som kunne bruges.

06 oktober 2013

Mandø

Vi har været på Mandø i dag. En tur med kørsel i traktorbus og frokost på Mandø Kro. Frank fik en sildeplatte og jeg fik kroens platte, som bestod af hamburgerryg, rullepølse, lun frikadelle og ost. Jeg kunne godt smage at både hamburgerryg og rullepølse var hjemmelavet. Øllene var fra Ribe Bryghus. Vi fik Vadehavsbryg og Vikingebryg.

Eneste nedtur var at jeg havde taget et hækletøj med og den forkerte hæklenål, øv!

05 oktober 2013

Strik-in

Har i dag haft besøg af 5 dejlige damer til et lille strik-in.

Oprindeligt var det meningen vi skulle have besøg af garn-garagen, men vi var ikke nok personer. De andre jeg havde inviteret skulle noget andet, bl.a. til Strikkefestival hos webstrikkerne.

Vi har haft en hyggelig dag, med megen snak og venskabelig mobning.

Tak for en dejlig dag, piger.

Hæklet tæppe

Jeg har en masse Kauni garn, og for 2 år siden tyvstjal jeg en ide fra veninden. Hækle firkanter til et tæppe.

Nu mangler jeg så bare lige kanten svarende til 4 firkanter, men har ikke mere garn. Heldigvis kan veninden vist hjælpe.

Ellers er alle ender hæftet.

Så jeg afventer spæmdt i morgen, hvor hun vil se efter om hun har en sjat garn, der mangler et ny hjem. Hun er desværre på arbejde, så hun kan ikke se efter før i morgen.