21 juni 2006

Jeg kender ikke...

begrænsningens kunst, i hvert fald ikke når det gælder garnkøb. Jeg forsøgte ellers at overbevise mig selv om, at jeg IKKE skulle have noget garn fra Aldi, men kl. 14.30 kunne jeg mærke, at jeg simpelthen blev "nødt til" at køre derhen lige fra arbejde. Og ja, jeg købte selvfølgelig noget eller rettere sagt meget garn. Hele 12 poser á 4 ngl. i de farver I kan se på billedet.

I dag kom også 3 strikkeblade jeg havde bestilt i Australien, jeg har kun fået set det 1. endnu, og har ikke rigtig dannet mig en mening om dem, men når det lykkes, skal I selvfølgelig nok blive informeret.

Igår morges skulle Frank til byggemøde på den lokale skole, og af en eller anden grund ville han lige køre forbi vores hus. Det var heldigt, for der var begyndt at pible vand op af jorden ved vandlåsen udenfor. Så han fik ringet til vandværket, som kom med det samme og kunne konstatere at skaden ikke hørte under dem, men de lukkede dog for vandet.

Så måtte vi lige have ringet efter en vvs-mand/entreprenør. Han kunne heldigvis komme med det samme og grave noget af vores indkørsel op. Det viste sig at være en samling fra gamle dage, hvor man havde udskiftet det gamle vandrør ind til huset, men man havde ladet en lille stump rør sidde på vandlåsen, for ikke også at skulle til at skifte den. Det var så der i samlingen mellem det nye og det vandrør, at det var utæt.

Nå, de fik nu hurtigt skiftet vandlåsen og røret, og så skulle de da lige have den sidste skovl jord (mudder) op for at ham som skulle ned i hullet, ikke skulle stå i for meget mudder. Men nu gik det rigtig galt, skovlen på rendegraveren ramte hovedvandledningen, og så gav det rigtig vand. Der blev lukket for vandet på hele vejen, mens de fik skiftet det stykke rør som nu var utæt.

Jeg var meget spændt på at komme hjem fra arbejde igår, havde vi vand eller skulle vi flytte i sommerhuset (16 m2) for en nat. Men det eneste de manglede var at ligge fliserne igen, vi havde vand, så det var jo dejligt. Tak til mændene for hurtig indsats. De fik lagt fliserne her til morgen.

Men det var da lige før det var gået værst ud over naboens grund, for vi bor i et kuperet område, så vandet rendte ind i deres have. Men der skete da heldigvis ikke så meget.

Jeg har ikke rigtig taget mig sammen til at få strikket denne måneds firkant i Tæppeknitalongen, men nu skal det også være, for jeg har "kun" denne weekend til det (det tager ca. 3 timer at strikke en firkant), mon jeg når det?

Jeg har lige strikket en babycardigan efter denne opskrift fra Bendix Garn, men jeg fik da ikke strikket hverken hue eller sokker. Da blusen var færdig, og kun med en hæklet kant i halsen, var der 3,35 m garn tilbage og jeg strikkede i den mellemste størrelse. Heldigvis blev selve blusen da færdig.

ØV, JEG KAN IKKE UPLOADE BILLEDER I DAG, SÅ DEM MÅ I HAVE TILGODE!

1 kommentar:

Mette G. sagde ...

Hej Inge!

Hvor sjovt. Jeg havde ligesom dig bestemt, at jeg ikke skulle i Aldi - det gik indtil kl. 18.30 i aften, så måtte jeg liiiige op og kigge. Jeg kom dog "kun" hjem med 5 poser garn.

Hilsen
Mette G.