19 august 2007

Spær

Nu er der kommet spær på huset og elektrikeren har også været i gang.

I mandags skulle det lige pludselig gå meget stærkt.

Om aftnen ringede Preben Jørgensen (bygmesteren) og spurgte om vi havde talt med elektrikeren. Det havde vi ikke, for han havde ikke kontaktet os. Det går ca. ½ time, så ringer elektrikeren, og vi får aftalt møde med ham til om tirsdagen.

Ud til ham til møde om hvor og hvordan vi vil have tingene. Heldigvis er Frank jo selv elektriker, og han havde allerede forberedt det meste, så mødet tog ikke mere end ca. 1 time.

Onsdag gik han så i gang, med at trække alle ledningerne.

I denne uge har vi også endeligt fået valgt gulv, så mangler vi kun (tror jeg) hårde hvidevarer, og måske fliser til væggen over vasken i badeværelserne, hvis vi skal have nogle på.

Igår holdt vi Franks fødselsdag, som er på tirsdag. Thea er blevet stor på den lille måned der er gået siden vi så hende sidst. Hun er fuld af spillopper, men det er jo kun dejligt. Og hun kan altid lokke morfar med ud og lege.

Ellers har vi været syge i den forløbne uge. Vi har haft diarre og kunne ikke finde ud af hvorfor vi havde fået det, men fredag så vi på tekst-tv, at man kunne have fået det ved at spise babymajs rå. Det gør vi en del, men det er slut nu, for nu her næsten en uge efter det startede, er vi stadig ikke helt på toppen. Træls måde at bruge sin ferie på.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

iiihh, hvor må det bare være spændende med et helt nyt hus, hvor man så selv kan bestemme fra starten af hvordan tingene skal se ud. held og lykke med projektet.
kh.fra Island
Frida

marianne lundholm sagde ...

men vad roligt med ett nytt hus, men svårt att bestämma med tapeter o sånt, lycka till