14 september 2009

Weekender

Forrige weekend var jeg ved at pakke bilen, da jeg så noget brunt i vores forhave. Det var denne lille hare, som lå og puttede sig bag en sten. Den gør den åbenbart næsten hver nat. Den er ikke ret stor, så vi tror det er en unge fra i år. Man skulle da tro, der var steder som var mere bløde og måske også varmere.

Denne weekend har vi været på vores årlige familietur. I år gik den til Langerhuse ved Harboøre. Men først mødtes vi ved Jyllandsakvariet i Thyborøn, hvor vi indtog den medbragte frokost. Bagefter var vi henne i en bolsjebutik, hvor der også er restaurant og souvenirbutik. Den hedder "De røde Barakker".

Da vi kom ud til huset, sad vi i den lukkede gårdhave og nød en øl, mens kaffeholdet lavede eftermiddagskaffe med dertil medbragt hjemmebag. Om aftnen var der squashsuppe til forret, og grillet skinke og kalkun til hovedret. Desserten bestod af is fra den lokale købmand.

Frank og jeg havde fået en nem opgave. Vi skulle bare lave aftenskaffe, så det var jo nemt.

Tidligt næsten morgen var jeg en tur ved havet, som lå små 500 m fra huset. Vinden larmede utrolig meget. Der flyver nævnligt fly henover vores hus, og det eneste jeg kan sammenligne vindens larm med, er et fly. Men her ville det være et kæmpefly. Selvom jeg havde kameraet med på turen, fik jeg ikke taget billeder. Det var ellers flot med havet og den blå himmel kl. 7 om morgen.

Vi var nødt til at køre fra Langerhuse kl. 9.30, da vi skulle til Theas 4 års fødselsdag. Jeg havde jo strikket den lilla kjole som kan ses under indlægget den 23. august. Hvis jeg tager efter udbruddet hun kom med, blev hun meget glad og begrejstret for kjolen. Hun havde dog ikke tid til at prøve den, der kom jo flere gæster og flere gaver. Jeg tror, hun havde en god dag.

Reelt har hun fødselsdag i dag, den 14. september.

Da vi fik tømt postkassen var dette blad kommet. Det har ikke taget mere end ca. 1 uge fra jeg bestilte det. Jeg undres til stadighed over, at bestiller jeg noget i USA eller et andet land, tager det ca. 1 uge at modtage det, men har jeg bestilt i Danmark tager det 3 uger at modtage det. Jeg havde bestilt et par patchwork-bøger til min niece, og det tog 3 uger før de kom. Heldigvis nåede de at komme inden weekenden, så jeg kunne have dem med til hende, når nu vi skulle være sammen. Hun er ved at krearere den ultimative strikketaske til mig. Vi har været 3 om designet. Jannie, Jan (hendes mand) og mig. Jeg er spændt på at se den, når den bliver færdig engang.

Ingen kommentarer: