08 oktober 2013

Haven og Degnen

I morges blev der lavet strikkeprøve til Degnen af Annette Danielsen fra hæftet "Kun for mænd". Frank vil gerne have denne sweater, og jeg har 2 cones i blå og (tror jeg) sort fra Garnudsalg.dk. Så nu skal den laves til Frank i julegave.

I dag har vi haft besøg af svigerforældrene. Vi har lavet 3 cirkler i græsplænen. I de 2 er der plantet sommerfuglebuske. Vi har haft dem stående i 5 år, men synes stadig ikke de gav læ på terrassen. Så nu er de flyttet. I den sidste skal vores fjerbuske stå. Vi skal have plantet hæk omkring terrasserne i håbet om at der så bliver lidt læ. Vi kan næsten ikke bruge den store terrasse pga. blæsten, som kommer lige fra vest. Vi vil have plantet blodbøg som hæk for at give lidt farve i haven. Ellers har vi kun græs, da vi ikke er til havearbejde. Frank fordi han ikke kan, og jeg fordi det ikke interesserer mig synderligt. 😊

I aften skal vi i Skyttehuset og have noget godt at spise og høre et foredrag med Thomas Evers Poulsen. Det glæder vi os til. Vi skal bare lige huske at optage "Den store bagedyst", da det jo er finalen i aften.

Ingen kommentarer: