09 marts 2014

Søndag morgen

Sidder en stille søndag morgen med strikketøjet og iPad'en.

Kigger på modeller og lader tankerne flyve. Der er så mange jeg synes er flotte, men samtidig må jeg erkende, at jeg vist har garn og opskrifter nok til de næste mange år.

Der er stille på matriklen. Manden sover, hvilket sker hver weekend. Jeg står tidligt op og han sover. Omkring kl halv ni dukker han så op og laver morgenmad til mig. Ja jeg er forkælet. Jeg har verdens sødeste mand.

I mandags havde han inviteret mig ud at spise. Han syntes vi skulle fejre at det nu var 3 år siden, jeg fik min GB-operation. Men for at gøre overraskelsen med hvor vi skulle spise større, havde han inviteret 2 af mine veninder med. Vi havde en hyggelig aften. Og veninderne havde haft svært ved at holde mund med at de kom.

I går fik jeg sat havemøblerne frem. De lover jo op til 14 gr. her i Jerlev City, så hvis nu hvis, så kunne jeg måske sidde ude med en kop kaffe og strikke.

Og der er hemmeligheder i gang. En veninde runder et skarpt hjørne, så der er gang i gaveræset. Hvad har vi fundet på? Ja Annette, du må holde spændingen ud flere uger endnu. Ja, jeg er ond, for jeg ved du glæder dig helt vildt, og vi glæder os til at fejre dig.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

ja, jeg vidste dét...hemmeligheder...

Anette sagde ...

Det lyder som en dejlig overraskelse. Og hvor bliver jeg glad når du skriver pænt om din ægtefælle.
Godt Inge, at du kan fyre lidt op under Annette.