09 april 2014

Sikker meget jeg får lavet

Sikker en energi jeg har udvist her til morgen.

Manden var knapt nok ude af døren kl. 6.30, før jeg gik i gang.

Køleskabet er blevet afrimet - der er altså ingen fryser i, og det skulle være selvafrimende, men det fryser til som en anden fryser - og rengjort. Vores fryser skal til gengæld aldrig afrimes, det er den omvendte verden.

Ovnen er blevet rengjort. Det er nemt med det der pyrolyseprogram. Nu mangler jeg kun at den afkøler, så jeg kan få sat indmaden på plads.

Der er vasket op, og der er vasket.

Og så har jeg også lige nået at strikke. Mangler ca. 1 1/4 ærme på en cardigan. Den er færdigmonteret, så meget som nu kan lade sig gøre, undtagen knapper. De er endnu ikke fundet og syet i. Jeg har for første gang prøvet metoden "det perfekte knaphul". Metoden kan ses her.

I morgen går turen til Aarhus. Manden har bestilt service, og så må konen afsted. Jeg har så til gengæld inviteret mig selv til frokost hos søsteren (min). Værkstedet ligger ikke langt fra IKEA, så mon ikke jeg går en tur derhen. Fiatrarien skal alligevel være på værksted i ca 2,5 time.  Strikketøjet skal i hvert fald med, så jeg ikke kommer til at kede mig. Håber vejret bliver så godt at jeg måske kan finde en grøn skrænt eller lignende, som jeg kan sidde på og strikke.

Ingen kommentarer: