03 september 2006

Vejle Husflid


Igår var vi på tur med Vejle Husflid. Først kørte vi til Papirmuseet i Gråsten, hvor jeg fik købt ind til et navneskilt. Det er nemlig på generalforsamlingen blevet besluttet, at vi skal bære navneskilt på klubaftener, fordi der er så mange som ikke kender hinandens navne. Her kan I se hvordan mit kom til at se ud. Frank hjalp mig, så det lykkedes i 1. forsøg, samtidig fik han lavet et kort til Thea, som bliver 1 år om 11 dage.

Til frokost spiste vi på Den gl. Kro i Gråsten.

Bagefter var vi på besøg hos Mjang Gårdbutik, hvor vi fik mulighed for at købe vildt ind, og samtidig fik kaffe og hjemmebag, det var næsten sønderjysk kaffebord, der manglede vist kun boller og lagkage.

Der mødte jeg en webstrikker, vores allesammens Kirsten Sørensen fra Sønderborg, som var ude og hjælpe Elin, når nu der kom en busfuld kvinder og hærgede forretningen. Så her skal lige rettes en tak til Elin og Kirsten for god betjening, de lod sig overhovedet ikke stresse af alle de kvindefolk samt 2 mænd, som var kommet med.

Nå men fru Madsen fik jo brugt en masse moneter der. Tænkte at når jeg nu ikke kan komme på Strikkefestival, må jeg hellere benytte lejligheden og så købe noget her, så det blev til rigtig meget.
Kamgarn til sjaler, det er i hvert det jeg bestemte mig for i butikken2-trådet mohairgarn også til sjaler, rødlige nuancer
2-trådet mohairgarn, blålige nuancer
multifarvet 2-trådet kidmohair til sjal

Jeg har måttet snyde for at få lagt billederne af garnkøbet ind, så jeg har efterhånden fundet ud af, at man på forhånd skal vide, hvilke billeder man vil have i sin post, og så uploade dem først, og skrive teksten til sidst.

Nå men I skal da ikke lige snydes for det strik, jeg fik lavet på turen, nemlig 3 1/4 babyfutte, som jeg fik strikket færdig her til morgen, men mangler at lave snoren til, så det blev til 2 hele par babyfutter til Tobias, samt det sæt jeg har lavet til Rasmus, nemlig bluse, hue og halstørklæde, men det er dog ikke lavet på turen.


2 kommentarer:

Dorthe J. sagde ...

Hej Inge :-)
Sikke mange lækre ting du har fået købt de sidste par dage, og det lyder til at have været nogle super hyggelige dage :-)
Dit navneskilt også blevet flot, måske Frank kan lave til alle festivaldeltagerne i Svendborg? Som kompensation for at du ikke kommer i år - hi hi :-)
Knus fra
Dorthe

Sus sagde ...

Hej Inge,
Sikke en masse lækkert du har købt, mange herlige farver.
Det må være en lækker fornemmelse at bare sådan fråse i garn 2 dage i træk, men... det kan vi vist også på festivallen.
Hilsen
Sus, Basselund