11 december 2006

En milepæl er nået

Jeg har nået en milepæl i mit vægttab, hele 10 kg, det er dejligt.

Igår fik jeg min julegave af Frank på forskud, 2 par nye cowboybukser, i sådan ca. 3 str. mindre end jeg plejer, men det var nu mest fordi de giver sig meget, ellers havde det vist kun været 2 str.

Jeg sætter mig delmål af 5 kg, for at det skal være overkommeligt, jeg vil ikke se så langt frem, at jeg taber lysten/energien til at fortsætte. Men hvis det ikke var for Frank, som nåede i mål i dag, så tror jeg godt jeg kunne vælte af pinden, som jeg kalder det, her i juletiden.

Tænk sig, han havde købt en gave til mig, fordi jeg nåede de 10 kg. Det var et led til mit armbånd (Pandora), en skildpadde.

Jeg har vist vundet den store gevinst, da jeg fandt ham. Photobucket - Video and Image Hosting

5 kommentarer:

Dorthe J. sagde ...

Super super sejt gået - TILLYKKE med det flotte vægtab, og sikke en fed gave at få...
Held og lykke fremover :-)
Knus fra
Dorthe

Anonym sagde ...

til lykke med det gode vægttab, du er sej du Inge! og en sådan mand skal man passe godt på, de kan ikke findes hvor som helst.
hilsen fra Island
Frida

Anonym sagde ...

tillykee med vægttabet. En ting der tit hjælper når motivationen går ned, er at gå ind i supermakedet, lægger x antal pakker margarine ned i kurven svarende til at du har tabt og så gå rundt med kurven i armen bare et par skridt, pludselig savner du ikke de ekstra kilo og lysten til at falde i er også væk Dunke med eddike virker ikke på samme måde. Det skal være smør eller fedt. Det er jo det du har tabt

Annette sagde ...

Fantastisk godt gået Inge. Tillykke herfra. Ja, ham skal du passe godt på, de hænger ikke på træerne...
Annette

Chris sagde ...

Hej Inge!
Det er flot klaret med de 10 kg.
Jeg ønsker for dig, at du fortsat vil kunne være så standhaftig :-)
K.h. Christa