15 september 2007

Theas fødselsdagsgave

Her ser I så Theas fødselsdagsgave. Det var en slå-om-bluse, som var i Familie Journalen for nogle måneder siden.

Hendes mor blev meget glad for den. Selv blev hun vist mest glad for den kuffert, vi havde købt til det dukketøj, jeg havde strikket, til den dukke hun fik af os, men det var vistnok mest, fordi vi havde lagt 5 poser vingummi af dem til 1 kr. i.

Hendes farfar kom med en dukke magen til, men morfar er snu, så han fik den gemt væk, så den kan byttes.

Det er ikke nemt at blive 2 år, det er ikke lige til at forstå alt det med gaver kun til en selv, men Thea har lært kunsten at pakke gaver op.

Selv måtte jeg forlade fødselsdagen før tid, da jeg har en mega forkølelse, som har sat sig på øjnene og på lungerne, ikke så meget i næsen.

En af mine kolleger skulle absolut vise sig i sidste uge, da hun var blevet forkølet, med det resultat, at vi nu er 3 andre der er smittet. Træls.

Og oven i alt det, forstrakte jeg en muskel i venstre skulder/overarm da jeg var ude at handle, men heldigvis kan jeg godt strikke, men det kniber med at dreje til højre, når jeg kører bil, og med at svinge arme bagud og løfte den højt.

Nå, nu skal det jo ikke lyde som en klagesang, så derfor vil jeg slutte af med, at jeg glæder mig usigeligt meget, til jeg skal til strikkefestival hos Webstrikkerne i Næstved om 3 uger.

Jeg har forresten fået et par langskaftede støvler for første gang, siden jeg var barn. Jeg har tykke ben, det har overvægtige mennesker jo som regel, så derfor er det extra dejligt, når man så finder et sted, hvor de sælger støvler der er lavet til os, og som ikke koster mere end alm. menneskers støvler.

Og hvor jeg købte dem? I Århus hos It-fits.

1 kommentar:

Fríða sagde ...

nuttet bluse! og den med stövlerne kender jeg godt, og er jeg er endog ikke særlig meget overvægtig, bruger en str 42-44 i töj og er 170cm höj. men sidste vinter köbte min mand nogle rigtig flotte stövler til mig i Kbh og så fik vores skomager den opgave at blokke dem ud så de kunne passe rundt mine ben, og det gik glimrende og nu har jeg for förste gang et par rigtig smarte knæhöje læderstövler.
kh.fra Island
Frida