03 maj 2008

Ugens opdatering - uge 18

Jeg må vist hellere begynde at lave ugens opdatering, ellers kan I jo ikke følge med i, hvad jeg får strikket.

Jeg er startet på en sommerbluse til Thea, her har jeg nået ryg, forstykke samt halskant. Så mangler jeg bare 2 små ærmer.

Halsduk'en er jeg nået til mønster 20, men hold da op hvor har den drillet, og jeg kan se, at også de sidste mønstre vil drille, da de som har lavet diagrammerne (og stor tak for det), har lavet nogle småfejl, bl.a. er der brugt nogle symboler, som så ikke lige er med i symboloversigten. Det er ikke muligt at strikke dette halstørklæde ud fra diagrammerne alene, man er nødt til også at læse den originale svenske opskrift.

Jeg har i denne uge nået hele 4 p på Promenade, så nu mangler jeg vist kun 34 p så er jeg færdig med den første vinge.

Vi var i denne uge ovre og besøge min svoger på OUH, da han i forrige uge var udsat for en arbejdsulykke. Han er blevet forbrændt i ansigtet, på hals, bryst og begge hænder og arme. På mandag skal han have transplateret hud på hænder, arme og hals, bryst, så vidt jeg er orienteret. Sårene i ansigtet gør, at han ser ud som om han har fået fuldskæg. Til alt held var han ved at skrue, så han havde hænderne oppe foran ansigtet, så der heldigvis ikke er sket noget med hans øjne. Jeg har indtryk af, at han er ved godt mod.

Nå, jeg må smutte, skal lige have lidt frokost inden jeg skal til strik-in i Ry hos Garngalleriet.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

håber din svoger hurtigt får det bedre, grusomt med sådanne brandskader. og åååhhh, hvor ville jeg önske jeg kunne komme med til Ry! hils alle fra mig.
kh.fra Island
Frida

Annette sagde ...

God bedring til svogeren....plastkirurgerne idag er meget dygtige, så han skal nok blive fin igen.
Misundelig på strik-in i Ry - ikke det mindste...hø hø - med weekendarbejde hver anden weekend, så kan man desværre ikke det hele. Håber det var en god eftermiddag..
ses snart
kh
Annette