21 marts 2009

Cykel

I går hentede Frank og jeg min nye cykel. Vi valgte at købe den hos Ribe Cykellager. Det er en såkaldt el-cykel/hybrid-cykel. Den er rigtig god til sådan nogle som mig, der har et dårligt knæ. Man kan nemt cykle op ad bakker. Jeg fik også en cykelhjelm, det ville jeg ellers have forsvoret, jeg nogensinde skulle have, men med alle de børn der er på vejen (man bør jo foregå med et godt eksempel), og nok mest fordi, jeg kan køre rimelig stærkt på cyklen, blev vi enige om, at det nok var bedst at investere i en. Men hvorfor skal de være så kedelige, bare fordi man har et stort hoved? Jeg fik den lige nøjagtigt 2 mdr. efter min fødselsdag. Det er jo en fødselsdagsgave fra Frank. Jeg skal dog selv betale noget.

Vi skulle i eftermiddags have været til gymnastikopvisning med Thea, men lige da vi skulle til at tage overtøjet på, ringede moderen, at Thea var faldet, så nu skulle de lige på skadestuen. Det er synd for pigen. Det viste sig, at hun havde slået kæben mod badekarret. Mere vides ikke på nuværende tidspunkt, men mon ikke vi hører, hvordan det ender.

Har lige fået den sidste information omkring Thea. Hun er blevet limet, så hun overlever!

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

sikke en flot cykel! og de tasker kan da rumme en god sjat garn.
godt Thea ikke kom til alvorlig skade.
kh.fra Island
Frida

Lene Sophie sagde ...

Til lykke med den flotte cykel. Og jeg er rigtig glad for at du også har købt en cykelhjelm, dit hoved skal jo holde hele livet.... Og så kan jeg jo rigtig mange grumme historier om hvad der kan ske hvis man ikke bruger cykelhjelm.

kludemutter sagde ...

Hvor er du heldig ;)
Dejlig cykle du der har fået.

Jeg drømmer også om en el cykle.
Yt-

Pia sagde ...

Tillykke med cyklen Inge :-) Godt der ikke skete mere med Thea