15 november 2009

Jannies sjal

Nu fik jeg endelig taget mig sammen til at vise jer billedet af Jannies sjal.

Lige nu er jeg i gang med sokkerne til Tobias. Jeg har lige slået op til nr. 2. De strikkes i str. 28/29 i Tiger fra Opal. Jeg har lavet et par magen til til Casper, selvfølgelig bare større.

Jeg skulle have været til strik-in hos Annette, men desværre har hun aflyst, da hun er blevet syg. Det er synd for hende, men træls for alle os, som havde glædet os til at komme. Det er altid så hyggeligt. Håber hun gentager successen til marts, som hun har lovet på skrift. Ja Annette, nu hænger du på den!

Frank købte igår en dagslyslampe til mig. De havde en ny model i Bilka til kr. 399 - ellers koster sådan nogle ca. 1500 kr., så det skal prøves. Det skulle gerne hjælpe på min evige træthed. Jeg falder i søvn (siddende) i sofaen hver dag, når jeg kommer hjem fra arbejde, og det uanset om jeg har haft travlt på arbejde eller ej. Jeg skal sidde med den ½ time hver dag.

Jeg er begyndt at læse mere. Når Frank sover eller ikke er hjemme, læser jeg i stedet for at strikke! F.ex. har jeg ca. ½ time om morgen, inden jeg skal på arbejde. Jeg læser jo næsten altid i min frokostpause, da jeg som oftest sidder alene. Og ved I hvad, jeg nyder det. Den fred og ro det giver. Jeg nyder da også, når jeg holder frokost med mine kolleger.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

smukt sjal! og jeg har da også en masse böger liggende, måske jeg skulle pröve at finde en ordning mht hvor/hvornår jeg skal læse i stedet for at strikke.
kh.fra Island
Frida

Annette sagde ...

Sjalet er blevet flot... jo, jeg skal nok stå ved at jeg holder strik-in til marts....men jeg håber det gode vejr i dag er blevet nydt rundt omkring, som erstatning for den mistede strik-in-dag...