07 februar 2010

Oprydning

Jeg har taget ferie bare for at kunne rydde op i mit garn. Jeg har længe haft lyst, men ikke overskud til det.

Jeg er allerede nået langt.

Jeg har været hele dragkisten igennem, 8 kasser (smart-stores) er også gennemgået. Så nu mangler jeg faktisk kun 4 hylder i skabet, samt købmandsdisken, og den indeholder 90% strømpegarn.

Jeg sorterer også garn fra jeg ved jeg ikke kommer til at bruge, "rester" (dvs. mængder, som ikke er særlig store) bliver taget fra til genbrugen.

Jeg har også ryddet op på bogreolen, så jeg er allerede vildt tilfreds med mig selv. Og så har jeg stadig 4 dage til resten. Frank holder nemlig fri på fredag, og der skulle jeg gerne være færdig.

Jeg vil også se om jeg ikke kan få styr på mine UFO'er, så jeg ved hvor langt jeg er, og hvor jeg skal tage fat, når jeg går i gang med dem igen.

Sidste søndag trævlede jeg ca. 30 cm op på ryggen på Franks sweater. Strikket på p 3. Jeg fik ondt i hænderne af at strikke på så tynde pinde. Lige nu er jeg så nået ca. 20 cm op på ryggen igen, denne gang med 2 tråde og på p. 3½. Det er altså bedre, og når nu der er garn nok.

Igår havde jeg mine søskende til middag. Vi havde en rigtig hyggelig dag, og jeg fik nogle fine fødselsdagsgaver. Gavekort til Matas, en buket roser og et armbånd. Det er vist første gang i flere år, jeg har fået holdt min fødselsdag i nærheden af selve dagen.

1 kommentar:

Annette sagde ...

Åh hvor er du flittig med garn-oprydning....Hvor mange kg har du så på lager iår? - er det blevet øget siden sidste års optælling...
God ide med at får UFO'erne frem i lyset.
Dejlig gaver du har fået.
kh
Annette