27 februar 2010

Lidt opdatering

Jeg er i løbet af ugen blevet færdig med forstykket til Franks sweater. Jeg har også monteret, det som kunne monteres, og strikket kanten i halsen. Nu er jeg så startet på det første ærme.

I eftermiddag skal jeg på strikkecafe i Vejle, og for at have noget med, hvor der ikke skal tænkes (= tages ud som på et ærme) er jeg startet på et gæstehåndklæde. Det er et strikkekit, jeg købte i Netto for flere år siden. Det bliver strikket på p 5. Jeg har slået 70 m op, og har tænkt mig at strikke til der ikke er mere garn.

Er der nogen som kan fortælle mig, hvorfor folk som gerne vil brokke sig over, hvad en bestyrelse laver eller ikke laver, så ikke vil vælges ind i samme bestyrelse, når der er generalforsamling? Min mening er, at så har de fortabt retten til at brokke sig.

Jeg har lige læst på Ravelry, at Bente Geil får en ny tykkere udgave af bomuld/uld garnet. Det glæder jeg mig til. Franks sweater bliver strikket i den tynde udgave, men med 2 tråde. Jeg skal hele tiden holde øje med, at jeg får begge tråde med.

1 kommentar:

Annette sagde ...

Fuldstændig enig med dig mht bestyrelsesarbejde. Deltager man ikke eller møder op, så mener jeg bestemt også man bør være enig med bestyrelsens beslutninger.