01 juli 2010

TdF-KAL

TdF-KAL bliver omdøbt til EiffelKAL, for det hedder den på Ravelry.

Jeg nåede i morges inden jeg skulle på arbejde, at få mønsteret og skrevet det ud.

Jeg ved nemlig ikke om vi har internet når jeg kommer hjem, for manden er i dag startet på sit nye job, og det har bevirket, at der er nogle andre som skal betale. Så måske har Telenor cuttet ledningen.

Jo, manden og kollegaen gennem 12 år, blev skam fyret for 2 mdr. siden. De har nu begge fået nyt arbejde, og det gamle arbejde ved ikke hvad de skal gøre, for ham som skal overtage (afdelingslederen) har ikke forstand på hverken mentalt eller fysisk arbejde. Manden fik arbejde efter 14 dage, men skulle jo lige sige op, da hans opsigelsesvarsel var på 6 mdr. Kollegaen sagde op i tirsdags, og skal starte sit nye arbejde til august. Manden skal have ny firmabil, så i stedet for en rød bil skal der nu stå en hvid i indkørslen. Og som jeg plejer at sige i et anfald af galgenhumor, den matcher og meget bedre til huset. Det er rødt med hvide vinduer. Den røde bil havde ikke den rette røde farve.

2 kommentarer:

Anette sagde ...

Godt, fru Madsen. Lidt galgenhumor er på sin plads. Godt for manden og dig.

Annette sagde ...

Tillykke til Frank med jobbet - det er jo rart at få helheden til at være fuldendt med matchende bil til huset... Godt valg af firma, Frank..hi hi...
er også lidt spændt på EiffelKal'en.. mønstret ser rigtig spændende ud.