02 juli 2011

På tur til Århus

Jeg var igår på tur til Århus, ganske alene. Jeg havde nu en dejlig eftermiddag alligevel, da det jo er min fødeby. Jeg var ikke så vidt omkring rent geografisk, men det lykkedes da at få mindst 1 vabel under den ene fod. Er lidt i tvivl om der også er kommet en under den anden fod.

Nå, men jeg ville jo besøge nogle strikkeforretninger. Så da jeg havde parkeret på Skolebakken, gik jeg til Graven og så Tøndering (Isagers tidligere butik). Hun handler næsten kun med Isager, og så har hun fået noget japansk garn (Ito). For mig så det ud som om hun mest havde færdigstrikkede ting, hun solgte af. Der var ikke så meget garn.

Bagefter gik turen til Ingers i Volden, også i Latinerkvarteret i Århus. Her kiggede jeg også bare, men købte ikke noget. Jeg mangler jo ikke ligefrem garn, vel! Nå, jeg var derefter rundt i forskellige butikker, og kom pludselig i tanke om den 3. butik jeg ville besøge. Nemlig Fandango i Gl. Munkegade. Jeg havde aldrig været der før, så det var en ny spændende butik for mig. Og her fik jeg da også købt lidt. Et ngl. strømpegarn fra Lang (superblødt og meget gramse-egnet), en englesaks og et målebånd fra Lantern Moon – formet som en lagkage. Når nu jeg ikke får kage i det virkelige liv, blev jeg jo nødt til at have en at kigge på og som kan holde sig. Ingen udløbsdato her.

Indkøb 1        Indkøb 2

Senere var jeg både i Magasin og Salling. I Salling købte jeg Simply Knitty og Knitter, så det var da vist dagens dyreste post. De er ikke ligefrem billige de blade, når man ikke køber dem direkte ved udgiveren. Men det var jo også mest for at se hvad de indeholdt og om det er noget jeg kunne tænke mig at abonnere på. Det vides så endnu ikke, jeg har ikke taget stilling til det.

Jeg fik da også en italiensk isvaffel med 1 kugle, hvor jeg smed halvdelen ud, da jeg kunne mærke, at jeg vist ikke skulle spise mere af den. Men det jeg fik smagte godt. Senere købte jeg lidt nødder hos Søstrene Grene. Jeg var blevet sulten, og havde stadig mindst 1 time inden jeg var hjemme.

Alt i alt en dejlig eftermiddag selv om vejret var gråt. Smiley

Ingen kommentarer: