02 oktober 2011

Hjemmesko

Jeg har i dag filtet de hjemmesko, jeg har strikket. Og ta, ta, de filtede perfekt. En gang vask på 40 gr, og størrelsen var der. Juhu! Lige nu står de til tørring.

Jeg var i går til strikkecafe hos Garnheksen i Vejle. Det var hyggeligt. Jeg var der dog ikke tiden ud, da jeg skulle på tøsetur om aften.

Grundejerforeningens voksne piger startede sidste år en tradition med at tage ud og spise og gå i byen bagefter for de som har lyst. Ud af 21 mulige deltagere var vi 16, så det må siges at være meget god tilslutning. Vi blev kørt ind til byen i 2 limosiner, og vi drak champagne på vejen. Det var sjovt at prøve, og at se folks ansigter, da vi ankom.

Vi havde en hyggelig aften, og jeg fik manden til at hente mig ved midnat, jeg er åbenbart nået den alder, hvor jeg ikke gider drikke mig fuld mere.

I torsdags var jeg til foredrag med Annette Danielsen om hendes nye bog “Kunsten at strikke en ø”. Det var et underholdende foredrag, meget levende fortalt. Bagefter var der workshop og kaffe og hjemmelavet æblekage.

Jeg købte bogen “Kunsten at strikken en ø” og “Hattedamer” (en booklet).

3 kommentarer:

Susannes syslerier sagde ...

Den der Ø-bog vil jeg også gerne eje - der er virkelig noget godt i den. Jeg kunne desværre (og til min store ærgelse) ikke komme til strikkecafé hos Garnheksen i går - det plejer nemlig altid at være super hyggeligt.

Fríða sagde ...

åh, jeg er super misundelig på jer alle med alle de fine nye strikkeböger der er udkommet på det sidste, dem kan jeg ikke få fat i heroppe. men, overvejer nu at sende veninden i Köbenhavn ud på en indköbstur.
kh.fra Island
Frida

Annette sagde ...

Ja, tak for sidst på foredragsturen... strikkecafeen sprang jeg desværre over denne gang til fordel for strandtur...
Dejligt at hjemmeskoene blev som de skulle i første forsøg...
kh
Annette