24 juni 2012

Diverse + lidt strik

Sankt Hans i Jerlev 1  Sankt Hans i Jerlev 2Vi var igår til Sankt Hans på den lokale kro. Der blev serveret helstegt pattegris og kartoffelsalat. Vi sad ved langborde, og vi kom til at side ved siden at 2 herlige ældre herrer på omkring 80 år. Så vi havde absolut en dejlig aften.

Hygge i Leipzig Jeg har været på forretningsrejse til vores nye kontor i Leipzig. Tirsdag aften var vi ude at spise og se lidt fodbold. Vi var i Glashuset i Klarapark, men det ville gerne regne, så omkring halvlegstid, kørte vi tilbage til hotellet og fik lige en øl mere, og så lidt mere fodbold. Ikke at det interesserer mig, men vi havde nu en hyggelig aften. De 3 til højre i billedet er vores kolleger i Leipzig. Herren til venstre, er vores salgschef i Danmark.

Bamseline og Lilla Bamse 1Vi har være på Bakken med Franks firma, og der vandt jeg en bamse. Så nu har Bamseline fået en ny ven, som hedder (underligt nok) Lilla Bamse.

Bakken 1På Bakken fandt vi en bænk, og var så heldige, at der lige bagved blev afholdt koncert.

Bakken 2Jeg ved ikke hvem der sang, men det lød godt.

Senere var vi inde og se Cirkusrevyen. Den var morsom, men stolene er ikke noget at råbe hurra for. De er elendige.

Hallo Kitty 2Min søster har haft fødselsdag. Hun ønskede sig et cover til sin telefon. Syntes lige jeg ville drille, og gav hende derfor dette, vel vidende at det skulle byttes. Men jeg havde det sjovt, mens jeg købte gaven.

Jeg er nu begyndt på ærmerne til Dydsmønster, og strikker strømper til Julemærkehjemmet, samt på Tinas sjal fra Rasmilla.

Måske jeg engang skulle tage mig sammen og lave nogle af mine ufoer færdige. Nå den tid den glæde.

Ingen kommentarer: