22 november 2005

Seng

Juhu! nu kom vores nye sengImage hosted by Photobucket.com

Jeg kan næsten ikke vente til jeg skal i seng, og jeg har sagt til mit arbejde, at de skal ikke bryde dem om at ringe, hvis jeg ikke kommer til tiden i morgen, for så er det fordi jeg SOVER!!!!! Image hosted by Photobucket.com

Jeg var ellers ved at få en mindre chok i morges. De ringede fra Sengeexperten, og det første som ryger gennem min hjerne, åh nej, nu får vi ikke sengene alligevel. Men puha, det var kun for at høre om der var en som kunne hjælpe med at bære, da den en chauffør var kommet til skade. Så selv om det er pga. min dårlige ryg at vi skal have ny seng, kan jeg altså sagtens bære ting. Det eneste (har jeg fundet ud af) jeg skal passe på, er ikke at bære kun i højre side, for så kan jeg mærke det. Så mon ikke jeg får trænet min hjerne/krop op til at kunne huske det.

Men som skrevet, jeg kan næsten ikke vente til jeg skal i seng, og det bliver altså tidligt i aften, for det er jo en elevationsseng, så vi skal da lige se det sidste "Vild med dans - trin for trin" i den nye seng.
Image hosted by Photobucket.com

1 kommentar:

Ditte sagde ...

Hej Inge.
Tillykke med den nye seng.
Jeg skal nok lade være med at vække dig. Håber at du får det bedre i ryggen nu.
Kh. Ditte