24 august 2006

Byggeri og besøg


Vi er ved at bygge skur på sommerhusgrunden, og i den forbindelse fik vi besøg af Kathrine. Jannie (Kathrines mor) havde i H & M's katalog set en cardigan med aran-strik, hætte og bindebælte, og den har hun så bestilt hos mig. Vi fandt en opskrift som godt kan bruges, jeg skal bare lave cardiganen lidt længere og så lige designe et bælte. Så den fik vi købt garn til hos Kølkær Stof.

Hun har lige spist en chokoladekiks, som det sikkert kan ses.

Jeg har nu fået en operationsdato, og det bliver den 10. oktober. Det kunne sikkert godt blive før, men jeg vil bare med til Kathrines forældres bryllup den 30. september (det som er skyld i at jeg ikke kommer til Strikkefestival hos Webstrikkerne).


Vi nåede så langt med skuret, men så kunne jeg for det første ikke løfte mere træ, og for det andet kunne vi ikke nå højere uden stige, og dem havde vi ikke lige tænkt på at tage med. Men i dag hjælper min svigerfar så med resten, så vi kan få tag på.I skal da ikke snydes for et billed af den grund vi har købt i Jerlev, og hvor vi skal bygge næste år. Men bare rolig, det skal vi ikke bygge selv, det betaler vi os fra.

Jeg bliver nødt til at smutte, men mere følger senere på dagen.

1 kommentar:

Familien Ebling sagde ...

Hej moster Inge.
det er et godt billede af Kathrine, så det har jeg brugt som baggrund til internet pc på arbejde(selvfølgelig kun når jeg er logget på)
knus Jannie