27 januar 2008

Strikkecafe og Jerlev

Jeg var igår sammen med Pia C. på strikkecafe i Vejle. Her fik jeg en snak med Marianne (ekspedient i forretningen hvor cafeen bliver holdt) om Gloria.

For snart 2 uger siden fik jeg lavet strikkeprøve og startet på Gloria, og ud fra strikkeprøven skulle jeg strikke på p. 3½ og ikke 4 som i opskriften. Men efter vores snak igår, kom vi frem til at jeg hellere må starte forfra og så strikke den på p. 4, da hun sagde den hellere må være for stor end lige til stregen (hvis I forstår hvad jeg mener). Heldigvis er jeg ikke nået ret langt, da jeg lige havde og stadig har noget, der lige skal laves færdigt først.

I aftes til håndboldkampen fik jeg syet den sidste barselsgave sammen, og jeg nåede også et pænt stykke videre på halstørklædet til Rasmus. Så nu er der håb om at han får det denne vinter.

På mandag får vi nøglen til vores nye hus, så det bliver dejligt. Vi fik i fredags lov til af tømmeren, at sætte nogle kasser ind i soveværelset, da han er færdig der. Bare vi ikke satte dem foran kontakterne, da elektrikeren ikke er helt færdig. VVS'eren mangler også lige at blive færdig.

Heldigvis kommer min søster og svoger og hjælper med at pakke på fredag, da vi skal flytte lørdag.

Frank fik lavet lys i carporten igår sammen med sin far.

1 kommentar:

Fríða sagde ...

iiihhh, nu må altså sommerfuglene være helt vilde derinde i maven!
det bliver spændende at fölge jer i jeres nye, fine hus.
kh.fra Island
Frida