15 juni 2008

WWKIP 2008

Jeg er bare så heldig. Jeg har en mand, som kun vil mig det godt. Da jeg igår fortalte ham om, at jeg havde behov for at der var en som sagde, jeg skulle tage til WWKIP i Ry, så sagde han det.

Ok, så jeg sms'ede til Pia C, og heldigvis ville hun godt med.

Og hvor var det dejligt, at komme ad sted. Jeg fik strikket mindst ligeså meget som jeg havde strikket hele ugen, dvs. mere end 5 pinde. Det skal lige siges, der er stadig ca. 500 m pr. pind.

Jeg fik også købt 3 ngl. lyslilla Babycotton fra Gepard, hos Birthe. Jeg har tænkt mig de skal være til en lille trøje til Karoline.

Så selv om jeg var træt, da jeg nåede hjem, havde jeg haft en dejlig dag, og da jeg fortalte det til Frank, sagde han, at det havde jeg også fortjent. Han er nu dejlig, for det første gav han mig det "spark" til for at komme ad sted, og mens jeg var hjemmefra gjorde han næsten hele huset rent.

Vi var rigtig mange til WWKIP i Ry, mange flere end sidste år, hvor jeg tror vi var omkring 10 personer. I år var vi over 20 personer. Der var rigtig mange jeg kendte, og det er jo altid dejligt at møde kendte ansigter.

Birthe havde fået en pakke garn med tilhørende opskriftshæfte fra Fancy Knit, som hun udloddede blandt alle os, som enten handlede hos hende igår, eller deltog i WWKIP.

Det blev desværre ikke mig som vandt, men tillykke til hende som vandt. Hun blev ekstra glad, for hun havde indkøbsforbud pt. Hun vandt dette garn: Artesanal, som er fra Aslan Trends. Vi fik alle lov til at gramse, og det skal siges, at det er meget blødt.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke med valget af mand!

Pia sagde ...

Tusind tak for rigtig hyggelig dag Inge! Og, ja du har en dejlig og forstående mand, der både laver mad og gør rent ... :-)) Pas godt på ham !!!

Kh Pia