19 februar 2009

Strik-in i Ry og andet strik

I lørdags var jeg jo til strik-in i Ry. Jeg havde taget livstykkesokkerne af Bente Geil med. Jeg havde lidt problemer med at forstå opskriften, men heldigvis var den kære og dygtige Birgit H. der, og hun forstod opskriften. Jeg kunne ikke fatte hælen, men det er nok, fordi jeg aldrig før havde strikket en sådan hæl. Men det fik jeg da lært.

Jeg forstod jo opskriften, men kunne ikke koncentrere mig om at strikke hælen, så det endte med at jeg måtte købe et sæt KnitPro (KnitPicks) pinde i str. 5½, så kunne jeg da starte på det tørklæde, jeg ville strikke af det ngl. Noro strømpegarn, jeg købte, da jeg kom.

Søndag formiddag var der så fred og ro til at jeg kunne få strikket hælen. Den blev faktisk ik' så ring' endda, når man tænker på, at det var 1. gang.

Søndag eftermiddag var vi til kaffe hos Thea og Esben, nå ok, det var deres forældre, der lavede kaffen. Men i hvert fald havde jeg Skumfidus med, også af Bente Geil, og den passede perfekt. Thea blev i hvert fald glad for den. Esben blev 2 mdr. i søndags, så han var vist ligeglad. Theas mor sagde, at sådan en kunne hun da også godt tænke sig. Så den er nu afleveret i dag, og også den passer perfekt. Jeg HAVDE jo besluttet, at den skulle strikkes af resten af garnet fra Theas hue, så den blev selvfølgelig i omvendte farver, og for at få garnet til at slå til, blev spidsen også i kontrastfarven. Der var ca. 5 cm tilbage af den lyse farve og 2 gr. af den mørke farve. Det kan man vist kalde god udnyttelse af 2 ngl. 100% uld fra Geilsk.

På søndag skal Esben døbes.

PS: Jeg har meldt mig til Strikkefestivalen i Svendborg.

3 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Den hæl opgav jeg, syntes den var noget nørklet ;)
Så garnet blev til andre strømper.
Yt.

Annette sagde ...

Hej Inge
Dejligt at du også har meldt dig til strikkefestivallen. Det er jo et must...
Lækkert at der er muligt med fuld udnyttelse af garnet..
kh
Annette

jainaba sagde ...

Hej søde,
Skal man virkelig trækkes med dig til festivallen igen?
Nå lige meget, jeg er sikker på det bliver en dejlig festival alligevel! Jeg glæder mig ihvertfald også lidt til at møde dig igen.
Stort knus
Jane fra Malmö, pt Kangaatsiaq