14 juni 2009

Juletræstæppe og WWKIP 2009

Her til morgen blev jeg så endelig færdig med at brodere juletræstæppet. Juhu! det har også taget næsten 2 mdr., hvor jeg faktisk kun har strikket ganske lidt.

I går var Annette og jeg til WWKIP i Randbøldal. Jeg mødte flere damer, jeg kender fra Vejle Husflid. Dagen blev holdt sammen med deres Valdemarsmarkedsdag, så der var ganske meget at se på. Bl.a. var vi så heldige at se en falkoner med en musvåge og en ugle. Det er flotte fugle, og musvågen fløj ganske lavt hen over mig, det er meget flot fugl. Uglen var endnu ikke uden dun, så derfor blev den ikke trænet endnu, men den fik træning i at møde mennesker.

Lidt fik jeg da strikket, det blev på mit tæppe i garnrester. Men nu gælder det Esbens fødselsdags-/julegave. Og bagefter skal jeg have strikket julegaven til Thea.

I morgen bliver Esben 6 mdr. Tiden går og han stortrives.

Jeg var ved tandlæge endnu engang i fredags. Det er ikke så sært, jeg har haft tandpine, da det viste sig, at der var betændelse i roden på tanden, så jeg fik lige en rodbehandling. Det gør ikke ondt, i hvert fald ikke mere end et par pamol kunne tage smerterne, da bedøvelsen holdt op med at virke. Prisen taler vi ikke om, men det svarer til ca. 4 kits fra HF, men det skal jo gøres, for det andet var da ikke til at holde ud.

Så alt i alt var lørdag en god dag, hyggeligt samvær med gode venner, og ingen tandpine.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Sikke et flot juletræstæppe du er blevet færdig med Inge- det er et stort arbejde, og når man så hellere vil strikke :-)

Har du ikke taget nogle billeder fra WWKIP? Jeg kom desværre ikke afsted i år, da havde drengene den uge. Jeg holdt min egen WWKIP, med strik og hygge udenfor, det var heller ikke værst!

Kh Pia