04 juni 2009

Længe siden

Det er længe siden, jeg har fået skrevet noget, men det skyldes at jeg stadig brodere på juletræstæppet.

Jeg har dog fået hæklet denne lille elefant til Esben. Jeg tror, han blev glad for den. Det skyldes, at han gerne ville holde den. Han er jo også næsten 6 mdr. nu. Han er en glad lille dreng, han griner meget.

Annette har været ude at flyve med sin mand. Hun har været så flink at tage dette billede af matriklen. Tak Annette.

En søndag for et par uger siden fandt vi på at køre en tur til Rømø. Vi havde en dejlig dag, dog måtte jeg ikke tage et billede, da Frank var kørt fast i sandet og vi måtte trækkes fri. Godt det ikke var mig, der gjorde det.

I pinsen var vi i sommerhus. Desværre kunne vi først tage derop lørdag sidst på dagen, for vi skulle til svigerfars fødselsdag lørdag middag. Men vi havde nogle dejlige, afslappede dage. Fred og ro til at f.ex. hækle en elefant.

Vi har nu fået bestilt og leveret granit til forhaven, så mon vi får den lavet her i weekenden?

Jeg har været ved tandlægen i dag, jeg troede, jeg havde knækket en plombe, men det viste sig, at det er fordi jeg bider meget hårdt sammen. Det er jeg ikke rigtig herre over, da det er om natten, jeg gør det. Tandlægen sleb så noget af 2 tænder, så nerven kan få ro. Ellers er det udskiftning af 2 plomber. Det ender nok med, at jeg skal have en bideskinne til om natten. Det har jeg haft før, men da jeg ikke brugte den, smed vi den ud, da vi flyttede sidste år. Ærgerligt, for nu kunne jeg godt have brugt den.

I morgen har vi været gift i 5 år, det er altså ikke til at forstå, hvor tiden bliver af. Og jeg som troede, jeg aldrig skulle giftes.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Kære Inge.
Tillykke med bryllupsdagen.
Håber vi snart ses igen...

Pia sagde ...

Rigtig hjertelig forsinket tillykke Inge. Jeg håber I havde en dejlig dag.

Kh Pia