12 juli 2009

Strik

Mht. til strik går det fint, specielt ligenu hvor der er Touren. Lige nu mangler jeg kun 1 ærme til Esbens hættetrøje, og skal lige påpege, at alt andet er syet og monteret med diverse kanter. Der kommer billede, når trøjen er færdig.

Jeg har garn nok til en bluse mere til ham, og så kan man vel ikke sige det er dyrt. 2 bluser og 1 hættetrøje for ca. 350 kr. incl. knapper. Det hele bliver strikket i Lanett fra Sandnes Garn. Dejlig blødt.

Bagefter skal jeg i gang med barselsgave(r). Min yngste niece og hendes mand skal have barn nr. 3, og de ved allerede nu, at det skal være en pige. Kan desværre ikke røbe hvad jeg vil strikke, da jeg ikke ved om hun læser med på bloggen. Denne gang bliver det dog ikke Prinsesvøbet, da hun fik et sidste gang hun fik barn.

Bagefter igen skal jeg have lavet julegave til Thea. Garnet er købt for længe siden, men da ovennævnte barsel kommer i mellem, må jeg hellere lave barselsgaven først, julen ved vi jo hvornår den kommer. Man ved aldrig med børn.

Mon det i år lykkes mig at blive færdig med en ufo?

Igår var jeg i Horsens hos Manja, de havde bomuldsgarn til 5 kr. nøglet. Jeg købte 10 ngl. hvid og 10 ngl. sart grøn, samt 5 ngl. sart gul, men til en helt anden pris. Så garnlageret er igen vokset, denne gang med 1250 gr.

Frank synes jeg er tosset, han kan ikke forstå hvad jeg skal med mere garn. Svar: det skal du bare blande dig helt uden om.

Jeg tror forresten, jeg vil gå ind og vække ham, kl. er 8.30, og selv om han har besluttet at han vil op kl. 7.30 lykkes det sjældent. Jeg synes derimod, at han skal have lov til at sove, til hverdag står vi op omkring kl. 5.30.

Ingen kommentarer: