23 august 2009

Frank - 40 år

Sådan ser man ud dagen før sin 40 års fødselsdag.

Frank blev 40 i fredags, og da vi havde holdt fælles fest (jeg blev jo 50 i januar) den 8. august, blev det til, at hans far, mor, søster, niece og nevø samt min svoger og søstre kom til morgenkaffe.

Jeg havde købt en kagemand til ham, men ellers fik han et gavekort til en anhænger til havetraktoren samt et benmassage-apparat, som han efter at have prøvet det mener er godt. Han døjer jo med bentøjet. Jeg har fået lov at prøve, men har endnu ikke nået det. Om aften var vi på Vejlegården og spise. Vi fik kulmule til forret, langtidsstegt oksefilet til hovedret og fransk chokoladekage til dessert samt kaffe. Så var appetitten også brugt op. Uha, det smagte godt.

Jeg tror han havde den dejlig dag.

Desværre er ferie godt brugt nu, men den har været dejlig. Ikke noget stress og jag, heller ikke selv om vi har holdt fødselsdag. Total afslapning de sidste 2 uger af ferien, bare lige hjemme for at gå til fys og så holde Franks fødselsdag. Dejligt, men ikke til at forstå vi skal starte i morgen.

Jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå, for når jeg sidder ved pc'en herhjemme, får jeg hurtigt ondt i benet, og på arbejde består meget af arbejdet i at sidde foran en pc. Jo, vi har hæve-/sænkeborde, og heldigvis er det et sted, hvor man ikke skal være på sin pind, for at de tror man laver noget.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

et hjertelig til lykke til Frank, og dig også naturligvis. sikke heldig du er der har så ung en mand! troede ellers det mest var mændene der fik sig en meget yngre mage, tihi!
kh.fra Island
Frida

Pia sagde ...

Tillykke med Ham Inge, håber I havde en hyggelig dag.

Kh Pia