30 april 2010

Lidt af hvert

Det har været en lidt hektisk uge.

Mandag var jeg så heldig, at komme med til strik-in hos Lotte W., en rigtig hyggelig aften, som helt sikkert skal gentages. Jeg havde taget mit Krakasjal med, men fik strikket 1 pind, og tog så mit gæstehåndklæde frem, og det blev da til en del.

Tirsdag var Frank til generalforsamling i grundejerforeningen, så der var jeg alene hjemme, men fik ikke strikket en disse. Jeg var vist bare træt.

Onsdag var vi til ost og rødvin på Vejlegården. Det var Osteriet, som havde arrangeret det. Det var informativt, men også hyggeligt. Vi kom til at sidde sammen med ejeren af Osteriet, Kit. Og vi fik spist ost af alle mulige slags, så det varer vist længe inden vi skal det igen, for man bliver ligesom "mættet" af smagen.

Onsdag var jeg på hospitalet til kontrol af mit stofskifte og struma. Jeg fik - endelig - lov til at blive udskrevet efter 3½ år, mod at jeg fortsætter kontrollerne hos egen læge 2 gange om året. Det var jeg med på, for jeg har ænge været træt af disse hospitalsbesøg. De ligger altid midt på dagen, så det næsten ikke kan betale sig, at tage på arbejde hverken før eller efter hospitalet. Nu kan det klares med en blodprøve, og så svar fra lægen. Så i stedet for at bruge, hvad der føles som en hel dag 2 gange om året, kan jeg nøjes med 1 time 2 gange om året. Det er jo dejligt.

Torsdag var vi så hos Bente, og kom først hjem omkring midnat. Vi skulle se hendes nye tilbygning og så have varme hveder.

På torsdag skal jeg sammen med Else Marie og Lotte W. til Odense til foredrag med Christel Seyfarth. Jeg må hellere lade være med at købe et af hendes kit selv om der er 10% i rabat den dag. Jeg har garn nok, og det er ikke kun Frank der siger det.

1 kommentar:

Annette sagde ...

Åh det lyder som der har været nok at se til i den forløbne uge...
Lidt misundelig på du torsdag til foredrag - et godt referat kunne være godt...og du kan jo altid "ose" mht garn....