09 april 2010

På tur

I onsdags var jeg på tur med Annette.


Vi tog til Århus efter mit forslag. Jeg er jo født og opvokset i Århus, og det er ikke mere end 10 år siden jeg flyttede derfra. Jeg savner stadig byen.


Nå, jeg havde fundet på, at jeg ville til Århus og kigge på strikkeforretninger, og så var det jeg spurgte Annette, om hun havde tid for sine studier til at tage med i uge 14, hun måtte vælge hvad dag det så skulle være.


Vi var rundt og se: Garnlageret i Rosenkrantzgade, Isager i Graven, Ingers i Volden og Netgarn.dk i Banegårdsgade.


Jeg fik slet ikke fortalt Annette, at vi også kunne have besøgt Gazelle i M.P. Bruuns Gade, men jeg tænkte, at for det første kunne vi bruge det som undskyldning for at besøge Århus igen, og for det andet, at vi sikkert på det tidspunkt var så trætte i fødderne, at vi ikke orkede at besøge den, den dag.


Jeg købte The Fine Line samt den danske oversættelse til, og en evighedskalender lavet over Isagers Japansk Strik. Frank har lovet at hænge den op.


Vi har lige haft besøg af Franks forældre, da vi skulle have lagt flagstangen ned, snoren var knækket. Samtidig fik vi samlet anhængeren til havetraktoren. Vi har haft den stående i nogle måneder, men der har ligesom ikke været grund til at samle den. Det er der nu, hvor foråret er kommet.


Ferien er slut, og på mandag skal vi på arbejde igen.


Hov, jeg var jo lige ved at glemme det vigtigste omkring strik. Jeg er startet op på min Gloria igen. Jeg har fundet ud af, at man ikke skal ligge en Hanne Falkenberg model fra sig i over et år, uden at have markeret, hvor man er kommet til. Heldigvis lykkedes det mig at finde ud af det. Så nu er jeg kommet temmelig langt på den. Samtidig strikker jeg lidt på mit Kraka sjal og på et gæstehåndklæde. Gæstehåndklædet er tv-strik. Jeg kan godt strikke på Gloria, når jeg ser tv, men ikke lige på udtagningspindene.

1 kommentar:

Annette sagde ...

Tusind tak for en dejlig tur du havde arr. - den manglende butik besøger vi næste gang, vi skal til Århus sammen...