22 august 2010

Ferie og andet

Nu virker vores internet igen. Juhu, og vi har endda fået en hurtigere forbindelse. Dejligt.

Vi holder ferie i denne tid. Det er jo altid dejligt.

Indtil nu har vi været i sommerhus, Ringkøbing og så lidt mere i sommerhus.

Da vi var i sommerhuset i første omgang, fik vi lavet taget på skuret. Det var tiltrængt, da det tagpap, som fulgte med skuret, var blæst i stykker og var ved at blæse af. Vi fik nogle såkaldt shingels på. Svigerfar hjalp.

I Ringkøbing skulle vi til fest med personaleforeningen i det firma, hvor jeg er ansat. Vi benyttede lejligheden og det at vi også havde ferie, til at tage en dag ekstra på hotellet. Vi besøgte så min bror og hans kone, som bor i Ringkøbing.

Vi blev beværtet som om de ikke var sikre på, at vi ville få nok at spise resten af weekenden. Superlækker mad og hyggeligt selskab. Tak!

Festen med firmaet forløb godt. Arrangørerne havde desværre glemt at bestille natmad (jeg var selv en af arrangørerne, tihi!). Det eneste minus var personalet. De kunne næsten ikke få os ud hurtigt nok, da den officielle del var forbi. Men det kunne vi da ikke tage os af.

Onsdag tog vi så i sommerhuset igen. Vi satsede på at det ville holde op med at regne. Og det gjorde det. Undtagen igår. Da havde Frank fødseldag. Vi holdt den i sommerhuset, og det er jo ikke til at forstå, at man kan bespise 8 personer, (heraf 2 børn) i et hus på 16 m2. Godt nok fik vi maden (pålægskagemand) fra en slagter i Herning, men alligevel. Ok, støjniveauet var indimellem lidt højt, men vi havde det sjovt, specielt da gæsterne kom retur efter at have gået en tur. Det begyndte nemlig at regne meget kraftigt på det tidspunkt, så vores gæster kom gennemblødte tilbage. Vi var blevet hjemme for at vaske op, og så lige støvsuge de værste krummer op. Min føntørrer kom meget i brug til tørring af diverse beklædningsdele.

Ingen kommentarer: