04 september 2010

Garn og strikkecafe

Jeg har i dag været på strikkecafe for 1. gang dette efterår. Det var hyggeligt, vi ikke så mange. Jeg købte ikke noget garn, men så en model af Hanne Falkenberg – Konfetti – som jeg godt kunne tænke mig på sigt.
I denne uge kom det garn jeg havde glemt at købe, da jeg var i Løkken, så nu kan jeg strikke trøjer til Kathrine og Karoline i julegave, men shh, det er en hemmelighed.
Derfor! er lageret vokset med 600 gr, så jeg nu næsten har købt ligeså meget garn som jeg har strikket, men nu skal der heller ikke købes mere i de næste par måneder. Jeg har dog lov til at købe noget garn til en barselsgave, der skal bruges til februar.
I saw a model from Hanne Falkenberg – Konfetti – that I would like to knit some day.
This week the last yarn from Løkken arrived – I forgot to buy it, when we where there on holiday. I bought yarn but only for one cardigan and I should have bought yarn for two. I’m gonna make them for christmas as presents for Kathrine and Karoline.

1 kommentar:

Fríða sagde ...

lækker, lækker model som jeg også har kigget på mange gange. hun kan bare det der, hun Hanne. jeg er også optaget af at strikke julegaver til små piger, tror jeg har fundet den perfekte model, der kommer oplysninger på bloggen snart om den.
kh.fra Island
Frida