06 november 2010

Garnkøb

I torsdags mødtes jeg med Annette hos Solveig i Randbøldal. Der var håndarbejdets dag på museet, så Solveig gav 10% på garnkøb.

Da jeg alligevel skulle købe garn til en barselsgave, valgte jeg derfor at købe det hos Solveig og så netop den dag. Så prisen kom ned i det leje, jeg havde tænkt mig.

Jeg mangler kun ca. ½ ærme, kant og montering på trøjen til Karoline.

Så skal der lige strikkes 2 par børnestrømper til julegaver, og her har jeg allerede ½ strømpe færdig. Blev strikket på turen til Århus for nogle uger siden.

Heldigvis er jeg begyndt at sove bedre, eller det gjorde jeg i nat. Var kun vågen omkring kl. 1, da jeg tilhører NPK (natpisserklubben, som min storebror kalder den). Jeg plejer at vågne omkring kl. 3 og kæmper så for at sove noget mere til jeg skal op omkring kl. 5.30. Men i nat var jeg kun vågen den ene gang, og så vågnede jeg omkring kl. 5.30. Jeg kan altså ikke lave om på min søvn bare fordi det er weekend.

Men jeg hygger mig i disse morgentimer indtil Frank vågner. Jeg får strikket, bliver opdateret på pc’en, får måske endda også læst, hvis jeg har lyst til det.

Så faktisk tror jeg, at jeg vil gå tilbage til strikketøjet.

Kan I have en rigtig god dag.

1 kommentar:

Anette sagde ...

Tak i lige måde. Her er det katten der vækker mig. Når man så er vågen kan man jo ligeså godt stå op. God weekend til dig.