02 oktober 2005

Familieweekend


I denne weekend havde vi vores årlige familieweekend i Madsen-klanen. Det var Hanne og Jørgens tur til at arrangere.

Denne gang gik turen til
Randers Regnskov. Vi mødtes kl. 11.00 og startede med at se gibbon-aberne blive fodret. Derefter skulle vi selv fodres, så vi mødtes i "madpakkelokalet" (der hvor man må spise sin medbragte mad). Efter endt spisning var vi rundt og så resten, bl.a. fik vi set krokodillerne blive fodret.

Lige pludselig (selv om vi gik spredt omkring) var vi på forunderligvis endt det samme sted. Nemlig ved is-boden. Man er jo ikke en Madsen for ingenting, vel! Til sidst var vi igen i madpakkelokalet, hvor vi fik vores medbragte kaffe, og Hannes dejlige hjemmebag. Uhm! hvor det smagte godt.

Da turen i Regnskoven var slut, kørte vi til
Aagaard Ferielejligheder i nærheden af Grenå.

Vi blev indkvarteret i små lejligheder, hver med dobbeltseng, bad, te-køkken og køleskab, jo der manglede skam ikke noget.

Hanne og Jørgen havde arrangeret, at Bettina lavede en 3-retters menu til os. Forretten var indbagt fisk m/dild-dressing, hovedretten var oksesteg m/bønner, champignon, bacon, asparges-kartofler og abrikos-sovs. Desserten var blommetærte m/rørt is.

Hold da op hvor det smagte godt.

Drikkevarerne skulle man selv medbringe.

Indkluderet i prisen var også morgenmad søndag morgen. Det var også rigtig god. Den bestod af: corn-flakes, havregryn, ymer m/drys, 2 slags hjemmebagte boller, marmelader, pålægschokolade (til Caspers store glæde, 3 år), rullepølse, spegepølse, hamburgerryg, skivet ost, blåskimmel-ost, agurk, rød peberfrugt samt kaffe, te og 2 slags juice.

Mon vi var mætte da vi gik fra bordet? Gæt selv!

Jeg kan kun anbefale
Aagaard Ferielejligheder, og Frank og jeg har da allerede talt om, at det kunne være et godt sted at holde sin sommerferie.

Jeg vil gerne sige tak til Hanne og Jørgen for det udmærkede arrangement, som blev lavet om i sidste øjeblik pga. vejret. Vi skulle oprindeligt have været i Skandinavisk Dyrepark.


1 kommentar:

Lene Lind sagde ...

Hej Inge, det var rigtig rart at høre, at I har syntes godt om Aagaard Ferielejligheder. Mine kolleger har at gøre med den slags udbydere og det er ofte svært at gennemskue hvor gode stederne er. Det kan sagtens se meget fint ud, når vi besøger stederne, men det kan være noget helt andet at bo der. Jeg vil straks lade din anbefaling gå videre til Grenaa Turistbureau.