28 januar 2006

Strikkecafe og opstart

Jeg skulle i dag på strikkecafe i Vejle. Jeg havde jo planlagt, at jeg skulle starte på ponchoen fra Netto, men sådan ca. ½ time før jeg skulle være der bredte panikken sig. Hvad nu hvis hun ikke havde de strikkepinde jeg skulle bruge?

Så jeg måtte i hast finde på et alternativt strikketøj og have med. Det skulle ikke fylde for meget og det måtte ikke kræve for megen opmærksomhed.

Så jeg skyndte mig at starte på en babyundertrøje/-sommerbluse, som jeg længe har haft garnet liggende til.

Men heldigvis fik jeg ikke strikket på det = min lokale garnpusher havde den størrelse pinde jeg skulle bruge.

Ja, så det er jo endt med, at jeg i denne uge har startet ikke mindre end 3 nye strikketøjer op, uden at blive færdig med nogle af de påbegyndte.

Og tænk sig, der var slet ikke noget garn jeg havde lyst til at købe. Det var en underlig fornemmelse.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

Hej Inge, glæder mig til at se både poncho og ikke mindst sjalet i pladegarn, synes det garn er så smukt, i al fald på billede. Men hvorfra har du opskrift til den baby-undertröje, og kan man måske få et billede? Jeg leder nu efter gode baby-opskrifter, skal jo være mormor snart.

asterix915 sagde ...

Hej Madsen

Jeg har været inde og kigge på din flotte hjemmeside, og har tilladt mig at gøre lidt reklame for den. Jeg har selv strikket en del, men lige nu tager studierne min tid.

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan du har lært at lave hjemmesider, da jeg selv først har fået kendskab til det gennem mine studier??

Hilsen Lone

ps. måske jeg kunne få opskriften på sjalet.