12 august 2008

Hopballe Mølle mm!

Frank har udtrykt ønske om at få nogle benvarmere, så det skal han da også have. De bliver strikket i noget garn jeg købte for flere år siden, som egenligt var til noget babytøj til Kathrine. Det bliver bare aldrig til noget, så derfor og så fordi at jeg ved, at der er nok garn. Det er et nøgle garn på 250 gr/875 m.

I går købte Frank en kondicykel. Den skulle gerne hjælpe på hans dårlige ben, og det at han næsten altid har ondt i sine knæ. Han synes allerede det hjælper, efter 2 x 10 min., men han skal gøre det hver dag, ellers hjælper det ikke.

Jeg er mest imponeret over, at man overhovedet ikke kan høre, når han cykler. Jeg er vant til fra den gamle kondicykel han havde, at den kunne høres i hele huset, når han brugte den. Hvis jeg er sød (og det synes Frank altså jeg er, forstå det hvem der kan Photobucket) må jeg godt låne hans nye cykel.

I går var vi også på Hopballe Mølle. Vi ville købe nogle kylligebryster, men det endte med, at vi også spiste frokost der. Uhm! hvor var det godt. Det kan kun anbefales. Vi sad på den overdækkede terrasse med udsigt til åen og den omkringliggende "skov". Vi er kommet der i flere år, men det er først inden for det sidste årstid, at de har åbnet en decideret gårdbutik. Flot det er den, og det er kvali-varer de har.

Vi går og nyder ferien, og i næste uge har Frank fødselsdag, så vi skal lige have fundet ud af, hvordan vi gør med at holde den, da det er en hverdag, og Thea jo skal tidligt op, når hun skal i dagplejen. Vi skal lige have undersøgt om det er muligt, hvis vi spiser tidligt, at holde fødselsdagen på selve dagen. Lørdagen er nemlig allerede besat, da jeg og mine 3 søskende har valgt at holde vores fødselsdage samlet. Jeg fik ikke holdt min i januar, da vi skulle flytte, og de andre 3 har fødselsdag henholdsvis i juni og i august.

Vi holder så dagen på den måde, at en har forret med, vi leverer hovedretten (da vi også ligger hus til), en tager noget med til kaffen, og den sidste tager vin med.

Jeg fik købt en ny strikkepind i går, i stedet for den som knækkede i lørdags. Men lige pludselig har jeg bare en masse ting i gang på en gang, og jeg var ellers inde i en periode, hvor jeg gerne vil lave mine ufoer færdige. Jeg har jo bestemt, at i september skal jeg strikke barselsgaven til Anja og Oles nye baby, som gerne skulle komme til jul sådan cirka. Det er endnu et prinsesvøb. Denne gang vil jeg strikke det på p 4½, så det ikke bliver så kæmpestort.

Jeg har været ude at købe noget mere stof. Jeg har nemlig allieret mig med Annette, så hun syer for mig noget som ligner denne, (kurven).

Ingen kommentarer: