12 april 2009

Påskestrik

Vi har været i sommerhus her i starten af påsken. Vi kom hjem i dag.

Det betyder, at så har jeg fået strikket rigtig meget. Jeg er blevet færdig med trøjen til Thea, mangler kun lige at sy knapper i, men kan ikke bestemme mig til, om jeg skal investere i nogle som er helt hvide, eller sy nogle blomsteragtige i, som er sart turkis. Her må I gerne komme med jeres mening, da jeg er i tvivl.

Så nu er Dominosjalet kommet frem igen. Jeg forsøger jo at blive færdig med bare nogle af mine ufoer.

Igår havde vi besøg i sommerhuset af mine svigerforældre. Det er så dejligt uforpligtende, når det er der, da selve huset kun er 16 m2. Det giver ligesom sig selv, at vi ikke kan stille an med en masse, så det blev til pulverkaffe og kage købt ved bageren i Hammerum.

Vi havde for et par år siden købt nogle tøndelignende krukker hos Harald Nyborg. Så i år fik vi endelig fundet dem frem. Vi forsøger os med at så nogle forskellige frøblandinger i dem, så må vi se om det bliver til noget. Problemet er jo, at vi ikke er der i løbet af ugen og kan vande, så derfor vil vi ikke sætte blomster i.

Og øv, der havde været mus i vores hynder, så igår var vi i Jysk og købe nogle nye.

Jeg har i dag være på en "længere" tur på min cykel. Jeg tror, det svarer til ca. 8-9 km. Det lyder måske ikke af så meget, men jeg kan godt mærke det i mit "dårlige" knæ, som jeg kalder det. Det er mit venstre knæ, som jeg er blevet opereret i 2 gange. Det vil ikke altid, det som jeg gerne vil, og det har jeg desværre måtte lære at tage hensyn til, siden jeg var 18, så nu har jeg lært det.

For nogle uger siden var vi på besøg hos min ældste søster, og fik der nogle sommerfuglebuske, en løjtnants-hjerte og nogle fjerbuske. De skyder allesammen, så der er ikke nogen som er gået ud ved at blive flyttet til Jerlev.

Indtil videre er det planen, at vi og vores naboer til begge sider, skal plante hæk i weekenden, der starter den 1. maj. Næsten alle har fri den fredag, så mon ikke det skulle kunne lykkes, at blive færdig. Det begynder efterhånden at ligne en have.

1 kommentar:

Annette sagde ...

Hej Inge.
Dejligt at I har haft en god påske...
mht knapperne, ville jeg vælge de turkise, det vil se lidt forårsagtige ud, ikke?