11 oktober 2009

Ryggen

Det går bedre med ryggen efter jeg fik noget andet smertestillende medicin. Jeg er nu klar til at starte på arbejde igen på mandag. Så må vi se, hvordan det går.

Igår til brylluppet tog jeg ingen medicin, da jeg gerne ville skåle i vin for brudeparret. Det gik fint, men jeg må indrømme, at sidst på dagen, havde jeg ondt, og var træt.

Vi var hjemme omkring kl. 18.30, fik lige lidt let til kaffen, og kl. 20, gik jeg i seng efter at have taget medicinen. Jeg sov 10 timer næsten i streg, snakkede lige 5 min. med Frank, da han kom i seng. Det er mange år siden, jeg har sovet så mange timer på en gang.

I dag skal vi have hængt billeder op. Vi købte for ca. 3 uger siden 2 billeder til stuen. Men for ca. 1 uge siden fandt jeg 2 andre billeder, som vi hellere ville have, så de blev købt. De skal hænges op i stuen, og de andre 2 bliver så hængt op i soveværelset.

Jeg er kommet rigtigt langt på sjalet til Jannie, ca. halvvejs, så når jeg strikker vrangpinde, tænker jeg gevaldigt over, hvordan jeg skal lave kanten. For helt ærligt, jeg gider ikke lave en blondekant, da jeg strikker i sort mohair. Tænker på at lave en kant, hvor jeg på 1. pind tager ud til det dobbelte maskeantal, så den bliver lidt flæseagtig. Så Jannie, hvis du vil have noget andet, må du give lyd fra dig.

1 kommentar:

Familien Holm Ebling sagde ...

Hej Inge
du laver bare sjalet som du har lyst, det plejer jo at blive flot det du laver. jeg skal nok få det brugt.
knus Jannie