05 oktober 2009

Siden sidst

har jeg været til strikkefestival i Svendborg.

Jeg købte noget af Bente Borgstrøms hjemmespundne garn, og det ender nok med at blive slidt op af gramsning inden der bliver strikket af det.

Jeg havde jo pakket mindst 4 forskellige strikketøjer, men i onsdags var Thea og Esben på besøg, og da Thea havde fået ny vinterjakke, ville hun gerne have en ny hue og en halsedisse som passer i farven. Så garn blev indkøbt torsdag. Halsedissen strikket lørdag og huen søndag, og så skal jeg i dag have afleveret 1 ngl. garn, da jeg havde købt for meget, som følge af ekspedientens råd om forbrug. Men hellere for meget end for lidt.

Desværre var jeg uheldig lørdag morgen. Da jeg trådte ud fra bruseren, var gulvet i badeværelset på vandrehjemmet blevet våd og dermed glat. Jeg faldt og landede med det ene ben inde i brusekabinen, det andet næsten i spagat, jeg hamrede albuen i toilettet, og slå min r.., så jeg nær aldrig var kommet på benene igen. Jeg fik mig kæmpet op igen, men det var svært, for gulvet var jo stadig vådt/glat, jeg har et knæ jeg ikke kan støtte på (gammel skade fra da jeg var 18), så ved at smide håndklæderne på gulvet, lykkedes det at komme op. Men hold da op hvor jeg græd. Jeg tror ikke jeg har grædt så meget siden 1996, måske lige med undtagelse af dengang min far døde.

Nå men jeg fik da kæmpet mig i tøjet. Det gjorde ikke noget at bukke mig, men når jeg skulle rette mig op igen, av, av, av! Jeg fik ringet efter Annette, og så kom der skred i tingene, hun kom med piller, som tog de værste smerter, men jeg valgte alligevel at komme til vagtlægen i Svendborg, som heldigvis kunne konstatere, der ikke var brækket noget.

Jeg vil gerne sige tak til alle jer som kom med piller og gode råd, og ikke mindst - nok det er tæller mest - omsorg. Tak for alle knusene og ønskerne om god bedring.

Jeg har heldigvis fri i dag, men jeg er ikke sikker på, at jeg kommer på arbejde i morgen, men nu tager jeg det én dag af gangen.

Ellers har vi travlt. Vi skal til bryllup på lørdag, men har endnu ikke fået købt gaven.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Tusind tak for sidst - hvilket dejligt selskab.
Naturligvis kan du regne med mig og de andre webstrikkere. Der er i sådan en stor flok kvalificeret hjælp at hente da rigtig mange faggrupper er repræsenteret.
Men rigtig god bedring -og undlad nu flere ballet-inspirede timer...
Og nu skal du jo passe på armene/skuldrene, når du skal sidde og gramse hele formiddagen...at du ikke får skulderskader... hi hi....
Vi ses snart...
kh
Annette

Christa sagde ...

Men kære Inge da!!!!!!! Jeg vidste slet ikke, at du havde været så uheldig. Her kommer et forsinket stort kram fra mig!!!!!
Masser af gode ønsker til dig lige her fra mig!!