21 december 2008

Jeg prøver...

at koncentrere mig om, at få nogle ufo'er færdige. Lige nu arbejdes der på Vårsjal og Dominosjal. Det går langsomt, men sikkert fremad.

Julekortene er begyndt at dukke op i postkassen, og tak for det. Men jeg må indrømme, at i år får jeg ikke skrevet nogle selv. Der er simpelt hen ikke tid, når jeg også skal forsøge at indhente det jeg er bagefter på arbejde pga. systemnedbrud og efterfølgende sygdom hos mig selv.

Nu er gaverne til familien i hus, og Frank synes vi skal have et juletræ, så mon ikke det skal købes i dag, og så pyntes. Vi skal nemlig have Franks familie til julefrokost 2. juledag, og da der er børn med, skal vi selvfølgelig have et juletræ.

Jeg skal også i dag have gjort rent, og have fotograferet de sidste hjemmelavede ting, så de kan blive pakket ind.

Frank har lovet at lave gløgg og æbleskiver i dag, da jeg af uforklarlige grunde må færdes de forkerte steder, for jeg får aldrig gløgg og æbleskiver, medmindre vi selv laver det. Så derfor.

Julefrokosten i firmaet er nemlig altid i januar, og det har ikke en disse at gøre med julemad.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Ingen æbleskiver og gløgg? Jamen så skulle vi jo have haft et strikkemøde her i december Inge.....Herinde kunne du ihvertfald have fået begge dele, det hører da simpelthen til i julemåneden!

Rigtig glædelig jul :-)

Knus Pia