29 oktober 2006

Håndarbejdsmesse

Igår var jeg sammen med Annette L. til Håndarbejdsmesse i Fredericia.

Vi startede med at mødes med en masse andre webstrikkere i strikkecafeen, men efter ca. ½ time begyndte det at brænde for at komme ud og se på alle herlighederne.


Det lykkedes for mig, som sædvanligt, at bruge flere penge end beregnet. Men denne gang vil jeg give Annette skylden, hun skulle absolut vise mig garnet fra Onion, det med 12 forskellige slags garner i. Og hun skulle absolut vise mig den brune farve. Så det blev jeg nødt til at købe sammen med en opskrift på et tørklæde.

Men ellers havde vi bare en rigtig hyggelig dag, sådan en dejlig tøse-dag, hvor man får snakket en masse, og hygget en masse. Tak for det, Annette.

Ellers købte jeg 1 ngl. fra Håndstrik.dk. Jeg købte jo en opskrift hos dem, da der var Husflidsmesse i Viborg, men den er da ikke til at finde ud af, der mangler både strikkefasthed og mål på den færdige bluse. Selv Hanne V. måtte give op, så jeg har lånt en anden opskrift af hende, så jeg kan få strikket en babybluse med pololukning. Men så var det jeg ikke var sikker på at have nok garn, og derfor købte jeg et ngl. mere.

Jeg købte også opskrift og garn til Ugler fra DesignClub.dk hos Bente Rønbjerg, samt noget Duo-garn, som jeg ikke lige ved hvad skal bruges til endnu.

Jeg var dog stærkt fristet til at købe noget Moskusoksegarn, men modstod fristelsen. Er lidt stolt af mig selv, for jeg blev enig med mig selv om, at jeg jo kunne ønske mig noget i julegave. For hold da op hvor er det lækkert at røre ved.

1 kommentar:

Annette sagde ...

Hej Inge....
Ja, vi modstod fristelsen for at købe Moskus-garnet, men for søren hvor var det lækkert....
Mht. onion Premier Dazzle - så ville jeg bare VISE dig hvor spændende det var...
Jo det var bestemt en hyggelig dag - og med megen inspiration til følge.